Dekkhotell Privat

Problemer med tunge løft og dårlig lagringsplass? Benytt deg av vårt dekkhotellkonsept – som består av:

Hjulvask

Vask av dekk og felg i miljøvennlig vaskemaskin – fjerner bremsestøv – asfalt og oljerester, sikrer renere miljø og lengre levetid på dekk og felg.

Lagring

Oppbevaring under riktige forhold er viktig. Med Dekk Hotell slipper du å bære tunge hjul og bruke viktig lagringsplass til dekkene dine hjemme.

Trygghet for å finne igjen DINE hjul

Alle hjul på vårt dekkhotell er registrert på bilens registreringsnummer. Dette gir deg trygghet for at vi finner DINE hjul med et ”tastetrykk”.

Kontroll

Kontroll av dekk og felger er et viktig sikkerhetstiltak. Vi sjekker: -mønsterdybden så du kan kjøre trygt en ny sesong, -slitasjemønsteret som kan avsløre tekniske feil på bilen eller feil lufttrykk, -dekkskader etc. Må noe utbedres, får du beskjed i god tid.

Tillstandsrapport

Har du flere kjøretøy og ønsker en tilstandsrapport pr registreringsnummer før hver sesong (sommer og vinterdekk) – avtaler vi dette og du får rapporten elektronisk eller i papirversjon.

Time for dekkskift

Du kontakter oss eller vi sender deg forslag om tidspunkt for hjulskift i god tid før neste sesong.

Balansering av hjul

Hjul i statisk og dynamisk balanse gir dekkene lenger levetid og reduserer belastningen på forstilling og hjullager.

Skifte dekk

Utføres raskt med moderne verktøy. Hjulmuttere/bolter blir trukket til med riktig moment. Du unngår skader på felg og hjulbolter. Med riktig tiltrekking blir det også enkelt å bytte hjul selv – om uhellet skulle være ute.

Forsikring av hjul på hotell

Sørger for at alle hjulene på dekkhotell er forsikret mot tyveri og brann.

Kontakt Oss