Bestill dekkskift

Dekkhotell

Dekkhotell i særklasse

Spar plass og unngå tunge løft. Lageret vårt i Larvik sørger for femstjerners oppbevaring og behandling av dekkene dine.

Bestill dekkhotell

Stadig flere velger å sjekke dekkene sine inn på hotell når de ikke er i bruk. Da slipper du jobben med å bære tunge dekk inn og ut av garasjer og boder, hvor de opptar dyrebar lagringsplass.

Vi sørger også for at dekkene dine lagres under optimale forhold. Det vil si mørkt, tørt og med jevn temperatur – noe som ikke alltid er like enkelt å få til hjemme. Det gir dekkene lengst mulig levetid.

Med dekkene dine oppbevart hos oss, får du også:

Hjulvask

Før lagring blir dekk og felger vasket i vår miljøvennlige vaskemaskin. Det fjerner bremsestøv, asfalt- og oljerester, noe som forhindrer rust og korrosjon.

Dekksjekk

Kontroll av dekk og felger er svært viktig for sikkerheten. Vi måler alltid mønsterdybden, som er avgjørende for veigrepet. I tillegg sjekker vi slitasjemønsteret, som kan avsløre tekniske feil på bilen, dekkskader eller feil lufttrykk. Må noe utbedres, får du beskjed i god tid.

sjekk av dekkmønster

Balansering av hjul

Hjul i statisk og dynamisk balanse gir dekkene lengre levetid og mindre belastning på forstilling og hjullager. Det hindrer også risting under kjøring.

God oversikt

Alle hjulene på dekkhotellet vårt er registrert på bilens registreringsnummer. Slik kan du være trygg på at vi finner igjen dine hjul med et tastetrykk. I tillegg kan du finne opplysninger om tilstanden til hjulene dine ved å logge inn i vårt register.

«Vi sender deg forslag om tidspunkt for dekkskift i god tid før neste sesong.»

Dekkskift

Hos oss skiftes dekkene raskt og profesjonelt, med bransjens mest moderne verktøy.
Vi sender deg forslag om tidspunkt for dekkskift i god tid før neste sesong.

Ønsker du å skifte dekkene selv, og kun benytte deg av hotellfasilitetene? Det er selvsagt mulig, med tilsvarende reduksjon i prisen.